NTAK:MA22049171

Ajánló

Magánszállásunk 3 szintes, 9 szobás (többnyire emeletes ágyak), zuhanyzó / WC-vel, tv-vel, és hűtőszekrénnyel felszerelt. Fiatalok által kedvelt, laza, jó hangulatú, központi elhelyezkedésű, retrós, koli jellegű, családias légkörű nyaraló.(Szomszédok nincsenek:)). Szobánként 4-6 főt tudunk fogadni, plusz 2 db 2 fős különálló bungaló is a vendégek rendelkezésére áll. A teljesen felszerelt közös konyhában főzési lehetőséget tudunk biztosítani.

Megkérnénk kedves Vendégeinket, hogy ágyneműhuzatot /lepedő, paplan-és párnahuzat/ , vagy hálózsákot és törülközőt szíveskedjenek magukkal hozni, higiéniai- és egyéb okok miatt. Köszönjük!

A szállás (zárt) területén 6 gépkocsi biztonságos parkolása megoldható ,illetve a ház előtt is díjmentesen lehet parkolni. A kertben bográcsozás, grillezés, szalonnasütés lehetséges, tűzifáról és kellékekről is gondoskodunk.

Lehetőség van pingpongozni, csocsózni, pókerezni, társasozni, kondizni. A vasútállomás, buszpályaudvar, belváros, boltok, és a Petőfi sétány 10-15 perces sétával elérhető. A Balaton, szabadstrand 500 m. Szálláshelyünk egy bulizós hely, ezért a csendre és nyugalomra vágyóknak, családosoknak gyerekekkel, inkább a hét elejét ajánljuk ! Nagyon pici gyerekkel,idősebbeknek nem ajánlott ! VÁRJUK A GUSZTILAKBAN,VIDÁM, PARTI HANGULATBAN ! :)Áraink

Minimum 2-3 éj foglalás szükséges, az árak 1 főre vonatkoznak, és nem szobára !
Szállás árak:
4500 - 6500 Ft/fő/éj + Idegenforgalmi adó